תזונה בריאה במקום העבודה
אנשים מבלים המון שעות בעבודה ובטוח גם אוכלים במקום העבודה. התזונה במקום העבודה יכולה לגרום לבעיות של בריאות או השמנה. במיוחד במקומות בהם מוגשת ארוחה לעובדים השאלה היא איך אפשר לשפר את התזונה הזאת.
חלק גדול מחיינו סובב סביב נושא התזונה: מה לאכול במהלך היום, אירועים מיוחדים, חגים, אירוח, מפגשים חברתיים, ניסיון להוריד או לעלות במשקל, איזו תזונה לצרוך במהלך פעילות גופנית וכו’.כדי להצליח טוב יותר את הצורך שלכם בקבלת מענה כללי בכל הקשור לנושא התזונה תוך הבנה שאת רוב שעות היממה, אתם מבלים במקום העבודה. לכן פיתחנו מסלולים ייחודיים המנצלים את היתרונות המצויים בביצוע תוכנית תזונה במקום העבודה תוך ניצול הניסיון הרב שלנו בפעילות במקומות העבודה.
מה אפשר לעשות כדי שתזונה בעבודה תהיה בריאה
פעילות התזונה צריכה להיות מתוכננת בצורה כזאת, המשלימה את המוצרים האחרים אותם אנו מספקים לדוגמת פעילות גופנית, ניהול לחצים, רפואה מונעת ועוד. בצורה זאת אנו מגיעים להישגים טובים יותר מול לקוחותינו ויכולים להוביל ולדחוף אותם לעבר בריאות מיטבית.
למה חשובה תזונה במקום העבודה?
הוכח מחקרית שמקום עבודה הוא פלטפורמה מצוינת בכדי להשפיע על אורך החיים של העובדים, לשנות את הרגלי התזונה שלהם ואפילו את זו של בני משפחתם. למקומות העבודה השפעה רחבת טווח על הרגלי התזונה של עובדיהם הנמצאים במקום שעות רבות ביממה. עובד שיצרוך תזונה נכונה ומאוזנת יותר במהלך יום העבודה ואחריו יהיה ערני יותר, בריא יותר ופרודוקטיבי יותר ולכם כמקום עבודה יש יכולת להשפיע על כך על ידי ביצוע מספר פעילויות, פשוט וקל.